In het weekend van 8 en 9 juni stond de Grand Prix van Strijen op mijn programma. Het beloofde een wisselvallige zaterdag en een zonnige zondag te worden en niets was minder waar. Zaterdag begon ik met de trainingen waar ik al meteen mijn ritme in te pakken had, dit zowel in droge als natte omstandigheden. Na een viertal trainingssessies stond aan het eind van de middag de kwalificatie voor de deur en wel op een droge baan. De kwalificatie verliep vlekkeloos en ik kon de eerste tijd pakken met anderhalf tienden voorsprong op de nummer 2.

De volgende dag begonnen we net voor de middag met de eerste race, deze kon ik na ongeveer drie rondes goed naar mijn hand werken en van daaruit heb ik een ruime voorsprong op de rest van het kunnen opbouwen. De eerste race overwinning van de dag was binnen en dit gaf ons vertrouwen voor de volgende twee races.

De tweede race was in het begin iets lastiger door een wat rommelige start en een tikkeltje te lage bandenspanning, hierdoor had ik net een aantal rondjes langer nodig om de race te controleren. Toen de banden eenmaal warm genoeg waren en de grip goed kon ik in prima tempo de voorsprong opbouwen tot aan de finishvlag, dus ook in race twee ging ik er weer met de overwinning vandoor.

In de derde, tevens laatste race van de dag begonnen we met een iets andere bandenspanning aan de race. Dit resulteerde gelijk van af de start al een super tempo op de baan waardoor ik vanaf de eerste ronde tot aan het eind van de race los van de rest van het veld kon rijden en mijn eigen race reed. In de laatste race kon ik de overwinning weer op mijn naam zetten en hiermee was de eindoverwinning ook voor mijn na een pole position in de kwalificatie en drie race overwinningen.

Dit was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de support van mijn sponsoren .O.O.S. International en Vergezogt automatisering,internetdiensten en grafische vormgeving. Deze wil ik voor de support op en naast de baan natuurlijk heel erg bedanken!!

Ook wil ik het PDB racing team bedanken voor het materiaal en de motoren

DCIM/100MEDIA/DJI_3595.JPG